NOTICE Notice: This is an old thread and information may be out of date. The last post was 485 days ago. Please consider making a new thread.
Results 1 to 6 of 6

Thread: Log error message: Non-existent tire brand ""

  1. #1
    Registered vitamin's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    78

    Question Log error message: Non-existent tire brand ""

    I have lots of these entries in my log file for one mod I'm using:

    tire_manager 1249: Non-existent tire brand ""
    Could somebody tell me please how I can fix this?

  2. #2
    Check the HDV file and TBC file name for a typo. That should typically be the first thing that you check for when there's a problem.

  3. #3
    Registered vitamin's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    78
    Already checked, can't see any typos.

  4. #4
    If the tires are in a sub-directory, you might try adding the "SubDirectoryName/" to the file name (you might need to use the "\" instead of "/" though). It's been a long time since I worked with anything vehicle-related.

  5. #5
    Registered vitamin's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    78
    That was is indeed. But I had to move those tires files to the main folder, as adding that sub-folder name didn't work.

  6. #6
    Interesting. I may try something and post back.

    Update: Doesn't look like you can put the tires in a different directory.
    Last edited by TChapman500; 07-26-16 at 12:50 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •