NOTICE Notice: This is an old thread and information may be out of date. The last post was 321 days ago. Please consider making a new thread.
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 37

Thread: Tier upgrade question

  1. #1
    Newer Member ggomez's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    7

    Tier upgrade question

    Hi, on the purchase page it says that "You may upgrade to a higher tier at any time DURING the eAccess period". I'm wondering, will we get any kind of notification before the eAccess period expires, so that we can upgrade if we chose to do so? I ask this because I wouldn't like to miss my chance to upgrade to the core module if I get the eAccess.
    Thanks,

    gg.

  2. #2
    ISI Staff Staff Michael Juliano's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Texas
    Posts
    2,492
    *I* will ABSOLUTELY give advanced notice, yes. I don't believe in screwing people over just for another $10 or $20 bucks...
    __________________
    "There is no spoon..."

  3. #3
    Newer Member ggomez's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    7
    Good to know! Thanks .

    gg.

  4. #4
    Registered Frybert's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Central Florida
    Posts
    34
    Are the prices subject to change? I know KSP got more expensive as it became more developed.

  5. #5
    ISI Staff Staff Michael Juliano's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Texas
    Posts
    2,492
    The eAccess prices will not change, to my knowledge.
    __________________
    "There is no spoon..."

  6. #6
    Newer Member abs0lut.zer0's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    10
    Quote Originally Posted by Michael Juliano View Post
    *I* will ABSOLUTELY give advanced notice, yes. I don't believe in screwing people over just for another $10 or $20 bucks...
    thank you for this

  7. #7
    New Member Whittle's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    1
    Just out of curiosity, have the first 36 premium boxes gone yet?

  8. #8
    ISI Staff Staff Michael Juliano's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Texas
    Posts
    2,492
    Quote Originally Posted by Whittle View Post
    Just out of curiosity, have the first 36 premium boxes gone yet?
    not yet, no. We will pull the applicable text when that number has been reached.
    __________________
    "There is no spoon..."

  9. #9
    ISI Staff Staff Michael Juliano's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Texas
    Posts
    2,492
    Just a note--20 out of the first 36 premium slots have been filled. I don't expect the others to fill up too quickly, so no pressure or rush, I don't think. Just FYI for those keeping track...
    __________________
    "There is no spoon..."

  10. #10
    Registered Frybert's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Central Florida
    Posts
    34
    Quote Originally Posted by Michael Juliano View Post
    Just a note--20 out of the first 36 premium slots have been filled. I don't expect the others to fill up too quickly, so no pressure or rush, I don't think. Just FYI for those keeping track...
    If only I could convince SWMBO to let me have one of those slots.

  11. #11
    New Member joeheath's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    4
    How do we upgrade the tier?

  12. #12
    Registered NovusNecrontyr's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Johannesburg
    Posts
    142
    Quote Originally Posted by joeheath View Post
    How do we upgrade the tier?
    At the purchase screen, there is the option to sign in (Next to sign up). Sign in and you will be discounted by the amount you have already spent towards the next tier.

  13. #13
    ISI Staff Staff Michael Juliano's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Texas
    Posts
    2,492
    Quote Originally Posted by joeheath View Post
    How do we upgrade the tier?
    As NovusNecrontyr said, go to the purchase page ( http://imagespaceinc.com/rogsys/p/buyeaccess/ ), select the tier you want to upgrade to. When you're taken to ISI's purchase screen, instead of "Create Account", click the "sign in" tab and enter the username/password you created for the original purchase.

    The new tier's cost will be discounted by the price of the previous tier you purchased....
    __________________
    "There is no spoon..."

  14. #14
    New Member joeheath's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    4
    Thanks!. done.

  15. #15
    ISI Staff Staff Michael Juliano's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Texas
    Posts
    2,492
    Quote Originally Posted by joeheath View Post
    Thanks!. done.
    Thanks you for your continued support!
    __________________
    "There is no spoon..."

  16. #16
    New Member joeheath's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    4
    It's pure self interest - i want the game made ;o)

  17. #17
    Newer Member harke's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    14
    I think there is a little bug in the tier upgrade

    I have bought the early access at 10$, after that I have upgraded to core module, it asked me 30$ - 10$ discount, it's ok.
    now I want to upgrade to special edition, it asked 60$ but only give me 20$ discount, so it will cost 40$ to me to upgrade to special edition

    i'm waiting to know if it's a bug or if it works as expected

  18. #18
    ISI Staff Staff Michael Juliano's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Texas
    Posts
    2,492
    Quote Originally Posted by harke View Post
    I think there is a little bug in the tier upgrade

    I have bought the early access at 10$, after that I have upgraded to core module, it asked me 30$ - 10$ discount, it's ok.
    now I want to upgrade to special edition, it asked 60$ but only give me 20$ discount, so it will cost 40$ to me to upgrade to special edition

    i'm waiting to know if it's a bug or if it works as expected
    Do NOT upgrade until I get back with you. I have an email out to the individual at ISI who handles this. Stand by...
    __________________
    "There is no spoon..."

  19. #19
    Newer Member harke's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    14

  20. #20
    ISI Staff Staff Michael Juliano's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Texas
    Posts
    2,492
    Okay, this should be fixed now...

    harke, could you please email me your original order number (it would be RS########) using info@roguesystemsim.com ? Also, please let me know when you upgrade, as we want to verify everything happened as it should (and if not make sure we get you fixed).

    Thanks....
    __________________
    "There is no spoon..."

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •